Ви є тут

Народний депутат Ірина Бережна відвідала ПАТ "ХАРТРОН".

 

 І. Бережная ознайомилася з виробничими можливостями ХАРТРОНА, провела зустріч з керівництвом і співробітниками публічного акціонерного суспільства, відвідала науково-виробниче підприємство "ХАРТРОН-АРКОС".

 

Збільшення держзамовлень і стабільна підтримка виробничих установ на законодавчому рівні. Саме так можна досягти розвитку провідних підприємств, упевнена народний депутат України Ірина Бережна. Таку стратегію вона озвучила на зустрічі із співробітниками ПАТ "ХАРТРОН". Подяки від народного депутата отримали фахівці НВП "ХАРТРОН-ЕНЕРГО" за розробку і впровадження системи відеоспостереження в оновленому парку ім. Горького.

 

Ірина Бережна, народний депутат України:

 

-Це унікальне, єдине підприємство в Україні, що має повний закінчений цикл: від розробки системи управління космічної, ж.д. техніки, а також енергетичних обьектов - до  впровадження і запуску в серійне виробництво,

моя завдання, я її бачу тільки так в тому, щоб національні виробники могли мати потенціал розвитку, мали держзамовлення і всі умови для того, щоб вони нарощували свої виробничі потужності.